Spring til indhold
Respekt og integritet

Historien

Vinther Consulting blev stiftet tilbage i 2007. Martin Nymann Vinther ønskede at skabe muligheden for at kunne hjælpe mennesker, teams og organisationer, fuldstændig fri af andre agendaer, end kundens egne. Tidligere havde Martin arbejdet i større konsulenthuse og digitale bureauer, hvor han leverede meget succesfulde projekter med udgangspunkt i det agile paradigme.

Martin er lidt af en serieiværksætter, når det kommer til at skabe progressive konsulenthuse. I perioden 2007 til 2022 var Martin medstifter på Ugilic, Agile Akademiet og Good Morning April. Vinther Consulting har været en gennemgående leverandør af konsulentydelser i hele perioden.

I 2022 blev fokus rettet tilbage på at arbejde med og styrke Vinther Consulting som brand og leverandør af executive rådgivning og træning til danske og nordiske virksomheder og organisationer.

Ambitionen er at Vinther Consulting skal bringe det bedste fra de tidligere konstellationer videre i et nyt format. Drømmen er at skabe en rådgivningsvirksomhed der både favner senior specialister og unge talentfulde kandidater. 

Hos Vinther Consulting vil vi skabe fremtidens arbejdsplads for konsulent der ønsker at gøre en markant og positiv forskel hos kunderne og i verden. Vi går ikke kompromis med vores egne værdier og tror på at vi selv skal gå forrest med at skabe en bæredygtig arbejdsplads med høj trivsel blandt konsulenter og øvrige medarbejdere. Hos Vinther Consulting kommer du ikke til at møde en konsulent der arbejder 10 timer syv dage om ugen og samtidig belærer andre om at forsøge sig med en 4 dages arbejdsuge. 

VC's Mission

Verden er i forandring, teknologi og globalisering har skabt helt nye muligheder for hvordan vi arbejder og organiserer os. Vi vil arbejde for at skabe bedre arbejdspladser – 

Arbejdspladser med høj trivsel og som passer til mennesker
Der ligger et kæmpe uforløst potentiale i både små og store danske virksomheder. Vi vil sammen med vores kunder arbejde for:

  • Fladere og mere dynamiske strukturer;
    Selvledende teams;
  • Høj grad af fleksibilitet (f.eks. via Hybrid Work);
  • Ægte agile principper og processer;
  • Ledere der bliver dygtige til at inspirerer og udvikle medarbejdere;

Kort og godt er vores mission at skabe organisationer der skaber fantastiske resultater og hvor mennesker trives.

VC ønsker at bidrage til at skabe et Danmark, der viser resten af verden, hvordan vi kan lykkes med ovenstående. Både hos vores kunder og i særdeleshed hos os selv.

Vær med til at skrive videre på historien

Hvad end du er samarbejdspartner, konsulent, kunde eller konkurrent, vil vi meget gerne invitere dig med til at skrive historien (vores fælles histore).