Spring til indhold

Ydelser

Together we change

Generelt

Rådgivning

Med over 20 års praktisk og teoretisk erfaring i Agile og New Ways of Working, er vi din/jeres sparringspartner på rejsen. Vi bringer tidligere cases i spil og benytter disse som udgangspunkt for vores vejledning.

Workshop

I vores Transformations Model har vi samlet de bedste workshops, som på effektiv måde understøtter de beslutninger og opdagelser som er en naturlig del af et udviklingsforløb. Vi deltager måde som eksperter og facilitatorer.

Key-notes

Martin Vinther deltager ofte på konferencer og seminarer som indlægsholder i emner som Agile Transformations, Teal Leadership og Future of Work 

Coaching

Som supplement til vores rådgivning, coacher vi virksomhedens ledere, teams og medarbejdere. I et coachingforløb er fokus på at udvikle og træne nye måder at tænke på. det er her de nye vaner skabes.

Træning

Kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere bidrager til at skabe et fælles sprog og forståelse for de nye måder at arbejde på. Det kan både være rolles-og metodespecifik træning.

Assesments

Det er helt centralt at en organisation har et oplyst og fælles billede af as-is, for at kunne supportere en forandring med en ny ønsket fremtid. Hos Vinther Consulting laver vi en 360 graders assessment af den generelle modenhed i teams og organisationen.

Specifikke Kurser

Advanced agile

Hvad enten du er leder, Product Owner, Scrum Master eller Teammedlem, vil dette kursus være et vigtigt næste skridt på vejen. Vi arbejder videre fra teorien og kigger på hvordan du og dit team kan lykkes i den virkelige verden. Vi kigger på individets, teamets og organisationens rolle og ansvar for at skabe high performance teams.

 • 1 dag
 • Online eller classroom
 • DKK 5.500 + moms

Professionel facilitering

Som facilitator er det din opgave at guide en gruppe gennem en proces, hvilket gør det lettere for dem at nå det aktuelle mål. 

Efter dette kursus vil du være i stand til at:

 1. Skelne facilitering fra instruktion og træning.
 2. Identificer de kompetencer, der er knyttet til effektiv facilitering af små grupper.
 3. Forstå forskellen mellem indhold og proces.
 4. Brug almindelige procesværktøjer til at gøre møder nemmere og mere produktive.

 

 • 2 dage
 • Online eller classroom
 • DKK 10.500 + moms

Agile transformation

Vi har gennemført nogle af de største og mest komplekse transformationer i Danmark. VC Transformations Modellen er resultatet af erfaringerne fra disse. På dette kursus lære du hvorledes du kan skabe de rette rammer for transformationen i din egen organisation. Du vil lære konkret teori omkring Lean Change Management, Virksomhedskulturer samt Agile i skala. VC Transformations Modellen giver dig et værdifuldt blueprint som du kan tage direkte udgangspunkt.

 • 2 dage
 • Online eller classroom
 • DKK 13.500 + moms

Ledelse af fleksible teams

Fremtidens leder, forstår hvordan hun skaber de bedst mulige rammer for sine medarbejdere. På dette kursus vil du lære konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at lede i en verden hvor arbejdspladsen er der hvor arbejdet bliver udført og arbejdstid er hvornår arbejdet bliver udført. Dine medarbejdere og teams skal stadig have nogle klare aftaler omkring hvordan samarbejde sker i den fleksible ramme. Efter dette kursus vil du være klar til at skabe nye, gode og fleksible rammer for dit team.

 • 2 dage
 • Online eller classroom
 • DKK 13.500 + moms

Agile i skala

Der findes mange bud på pakkeløsninger til at få Agile til at virke i den store skala. Fælles for dem alle er, at de tager fejl. At få Agile implementeret bredt i en organisation med en top til bund Agile governance, kræver at ledere og medarbejdere tilegner sig generel forståelse for det grundlægge principper og værktøjer. På dette kursus vil du lære hvordan du kan hjælpe din organisation med at lykkes med implementering af Agile i stor skala og opnå ægte forretnings agilitet.  

 • 1 dag
 • Online eller classroom
 • DKK 5.500 + moms

Futures Thinking i praksis

Lær hvordan du bruger fremtidstænkning i praksis. Som kursist, vil du blive introduceret for en struktureret proces til forståelse af forandringsdynamik og planlægning af alternative scenarier. Der vil på kurset være mulighed for at trykprøve strategien fra din egen organisation.

 • 1 dag
 • Online eller classroom
 • DKK 5.500 + moms

Er du interesseret ?

Vores kursuskalender for 2023 bliver offentliggjort til september 2022. Hvis du vil høre om mulighederne for et virksomhedskursus, kan du kontakte os direkte.

altid tilpasset dig

Din organisation er unik

Mange organisationer oplever de samme udfordringer og ser de samme symptomer. Løsningerne er dog altid forskellige, da ikke to organisationer er ens. Vi har stort erfaring og omfattende bagkatalog af modeller og værtøjer som vi gerne vil tilbyde at bringe i spil hos dig. Vi vil dog altid tilpasse og sammensætte en pakke, der netop passer til den konkrete kontekst.

FAQ

Nej, tværtimod ynder vi at sammensætte det bedst mulige hold, på tværs af konsulenthuse og freelancere.

Nej!
Om rammeværket hedder, SAFe, Spotify, LeSS, DAD, Nexus eller noget helt andet, er ikke vigtig for vores rådgivning. De samme principper gælder og vores Transformations Model tager ikke hensyn til et specifikt rammeværk. 

Det er meget svært at spå om – Men vores erfaring fortæller os, at man kan nå meget langt på 1 – 2 år. Efter 2 år er det svært at holde momentum på en forandring og det er derfor vigtig at medarbejdere og ledere oplever det værende “The New Normal” 

Med en dygtig coach og et dedikeret team, vil det tage mellem 3 og 6 måneder at få etableret et team som selvstændigt kan fortsætte deres rejse. Og uden at team bliver for sårbart i forhold til den kulturelle tyngdekræft (vi plejer at …).

Nej vi har altid arbejde med både danske og internationale kunder. Dog er vi pt. bedst forankret i den nordiske arbejdskultur.

Vi er et konsulenthus uden de store administrative omkostninger og kan derfor tilbyde meget konkurrencedygtige timepriser.

Typisk ligger en timepris på mellem 1400 dkr. og 1900 dkr. ekskl. moms
Prisen afhænger af opgavens varighed samt konsulentens erfaring.

Standardpris for en heldagsworkshop er 25.000 dkr. og 15.000 dkr. for en halvdagsworkshop. Begge priser er ekskl. moms.

Ja det gør vi. Alle vores kurser kan tilbydes målrettet til en specifik virksomhed. 

Det er gratis at spørge 🙂

Hvis du står med nogle udfordringer i dit team eller i organisationen, stiller vi meget gerne op til en snak om forskellige løsningsmodeller. De første møder er selvfølgelig gratis, da vi her sammen skal opdage om der vil være fornuftigt i et egentligt samarbejde.